EkoEnergijaTeam

EkoEnergija - Specialisti za toplotne črpalke

LWDV
Serija alira LWDV navdušuje s tihim delovanjem! Proizvodnja visoke kakovosti, z zvočno optimirano obdelavo toplotnih črpalk in dvojno zvočno izolacijo, dosega izredno nizke ravni zvočne emisije. Zahteve uporabnika po napravi z zelo tihim delovanjem in s tem potrebe monterja zadovoljuje serija alira LWDV.
LWD
Edinstvena inovacija v proizvodnji toplotnih črpalk z uporabo hladilnega sredstva propan – R290, prispeva velik delež k varovanju okolja. Naravno hladilno sredstvo ne škoduje ozonski plasti ali zemeljski atmosferi. Ker ne povzroča toplogrednih plinov, svoje delovanje opravlja na okolju prijazen in popolnoma podnebno nevtralen način.
LWAV
Toplotne črpalke zrak / voda serije LWAV navdušujejo z energijsko varčnim delovanjem, saj odvisno od zahtev omogočajo optimalno ogrevanje, hlajenje in pripravo sanitarne vode. Sodobna inverterska tehnologija zagotavlja, da se delovanje toplotne črpalke vedno prilagaja trenutnim potrebam brez ustvarjanja energijskih presežkov.
WZS
Toplotna centrala zemlja / voda je primerna tako za nove stavbe kot manjše stanovanjske enote, saj ne potrebuje več prostora kot zamrzovalna omara. Kompaktna naprava je enostavna za vgradnjo, saj vsebuje vse komponente, ki so potrebne za zagotavljanje energetskih potreb. V enoti je integriran 180-litrski rezervoar za sanitarno vodo, ki v vsakem trenutku zagotavlja zadostno količino tople vode.
SWC
Kompakt je sinonim za majhno enoto, ki vključuje več integriranih komponent, katere so običajno nameščene na steno. Razvoj blagovne znamke alpha innotec je usmerjen v nadgradnjo toplotnih črpalk z možnostjo kombinacije z drugimialternativnimi viri energije (sončna energija, fotovoltaika).
SW
Model toplotne črpalke alterra SW ne predstavlja nobenih kompromisov glede zmogljivosti in tehnologije. Z dimenzijami pralnega stroja, v izvedbah od 5 do 19 kW je primerna za objekte, kjer je potrebna zamenjava starejše toplotne črpalke. Serija SW ustreza kriterijem povpraševanja po cenejši toplotni črpalki.
Back to Top